Varan finns på lager.
Varan är beställd från leverantör och leveransdatumet är bekräftat.
Obekräftat - Kontakta kundcentret på post@amentio.se för förväntat leveransdatum.
Varan måste beställas från leverantör.
Varan befinner sig på fjärrlager
Varan är beställd från leverantör, men leveransdatum är inte bekräftat.
Varorna beställs från vår leverantörs lager.
Obekräftat - Kontakta kundcentret för närmare information.

Kundcenter


Priser

 

Alla priser på Vvsklippet.se är angivna i svenska kronor (SEK) och är inklusive 25 % moms. Vi har fri frakt på alla ordrar som samlevereras men expeditionsavgift (kr. 150,-) tillkommer på varje order oberoende av storlek och värde.

 

Vi reserverar oss för eventuella tryck- och skrivfel. Vid prisjusteringar på lagd beställning så informeras du alltid om detta och har då din fulla rätt att ändra eller annullera din beställning.

 

 
 
Lågprislöfte
 

Med vår lågprislöfte försöker vi alltid att ha de bästa priserna på den svenska marknaden. Vi gör allt vi kan för våra kunder att vara säker på att vi alltid har de lägsta priserna. Våra system undersöker våra konkurrenters priser varje vecka. Vi sänker våra priser om vi upptäcker att våra priser är inte tillräckligt låg. Om du skulle hitta en likadan produkt i butiken i Sverige för ett lägre pris inom 14 dagar från inköpsdatum kommer vi att erbjuda dig som köper varor för eget bruk produkten till samma pris som konkurrenten, oavsett om du är en konsument eller näringsidkare.

 

Det lägre priset måste dokumenteras i form av kontrollerbara uppgifter f.ex. en annons, kundtidning, produktkatalog eller liknande. För det prismatchen ska gälla måste produkten vara tillgänglig för alla. Prismatch gäller inte personliga erbjudanden som ges enskilda konsumenter, försäljning av begränsad omfattning och tid, kö och öppning erbjudanden eller beställa varor.