Varan finns på lager.
Varan är beställd från leverantör och leveransdatumet är bekräftat.
Obekräftat - Kontakta kundcentret på post@amentio.se för förväntat leveransdatum.
Varan måste beställas från leverantör.
Varan befinner sig på fjärrlager
Varan är beställd från leverantör, men leveransdatum är inte bekräftat.
Varorna beställs från vår leverantörs lager.
Obekräftat - Kontakta kundcentret för närmare information.

Kundcenter


Ångerrätt / Öppet köp

 

Som kund har du 14 dagars öppet köp när du handlar hos Vvsklippet.se.

 

För att utnyttja din ångerrätt ska du se till att varan är försvarligt emballerad och inlämnad till posten eller annan fraktfirma, senast 14 dagar efter att du har mottagit varan. Du betalar själv returfrakten till vårt returlager i Örebro.

 

För att kunna använda dig av ångerrätten ska varan returneras i samma skick och i samma antal som när du mottog den. Varans värde får inte förringas, detta gäller också för emballaget. Om varan är skadad eller på annat sätt förringad i värde och det beror på dålig inpackning, emballering eller avsaknad av det samma, mister du din ångerrätt.

 

Vid returnering ska därför varan placeras i produktens originalemballage och därefter packas in i korrekt fraktemballage. Du får inte sätta på klistermärken eller skriva direkt på originalemballaget. Alla märkningar, klistermärken och eventuell skrift ska placeras på fraktemballaget.

 

Returvaror ska skickas som företagspaket. Varor som skickas i retur till ett ombud/utlämningsställe hämtar vi inte ut - varan skall skickas i retur med leverans direkt till vår adress. Returer.som inte levereras med Posten / Bring (eller annan fraktalternativ som använder spårning) skickas på egen risk. 

 

När vi har mottagit varan och kontrollerat att den lever upp till ovanstående villkor för användning av ångerrätten gör vi en återbetalning till dig via samma betalningssätt som du använt dig av när du betalat för din order. 

 

Vid kortbetalning återbetalas pengarna direkt till det kort som används vid betalning av ordern. Notera att om ett kreditkort har använts (med månadsfakturering) kan det hända att överföringen först kan ses på nästkommande månads utdrag.

 

Anser vi att varan inte uppfyller kraven för returnering enligt ovanstående villkor, kontaktar vi dig via e-post eller telefon.

 

Vid köp av möbler eller vid köp av blandare i specialfärger är ordern bindande eftersom de produceras på beställning.

 

OBS! Om du väljer att skicka varan i retur på egen hand ska du se till så att den komma fram till vår returadress utan några skador. Varor som skickas till ett ombud/utlämningsställe hämtar vi inte ut utan de ska levereras direkt till vår returadress.

 

RETURADRESS

PostNord Paketterminal

Retur Norge
MÄRKES: Designkupp AS

Pilängsgatan 10
702 36 ÖREBRO